Ως τη σημαντικότερη νίκη της Λάρισας τη φετινή περίοδο χαρακτήρισε τη σημερινή κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0) ο προπονητής του συλλόγου, Σάκης Τσιώλης.

Η δήλωση του έμπειρου τεχνικού στην κάμερα της Nova: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ίσως η σημαντικότερη που έχουμε κάνει φέτος. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν η ένταση μεγαλώνει, παρακαλώ να μου δικαιολογήσετε το πάθος και τον συναισθηματισμό που με διακατέχει όταν βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πάθος δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σήμερα και δεν θα ερχόταν αυτή η νίκη, μας βοήθησε και ο κόσμος, δουλέψαμε σωστά το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα πάει στις προσωπικές μονομαχίες, στη δύναμη και στις μεγάλες μπάλες, η ομάδα μας όμως ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, με σωστές πάσες, σταθήκαμε πιο καλά στην επίθεση ενώ η ΑΕΛ δεν είχε να αντιπαρατάξει ούτε μια ευκαιρία. Ακόμα και το γκολ που πέτυχαν δεν ήταν ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν νομίζω ένα σουτ μόνο, ένα δοκάρι στο 70′. Όλοι είδαν ότι αν κάποια ομάδα δικαιούταν κάτι από το σημερινό παιχνίδι, αυτή ήταν σαφώς ο Παναιτωλικός», ήταν η άποψη του προπονητή του Παναιτωλικού, Μάκη Χάβου.

sdna.gr