Την ώρα που η Apple ανακοίνωνε τα νέα μοντέλα iPhone, 6S και 6S Plus, το iPad Pro των 129 ιντσών με το Apple Pencil, Samsung και Sony έσπευσαν να την προκαλέσουν μέσω Twitter.

H Samsung χλευάζει την εφεύρεση του stylus -θυμίζοντας την ιστορία του S Pen- και απευθύνει στην Siri ένα ερώτημα, χωρίς βεβαίως να περιμένει απάντηση (#LostForWords). H Sony αναφέρεται στο Xperia Z5 και στην αυτονομία ως το συγκριτικό του πλεονέκτημα έναντι του iPhone 6S.

Προκλητική εμφανίστηκε η Samsung από τον λογαριασμό Samsung Mobile UK με διαδοχικά tweet και ειρωνικά hashtag:

Το σχόλιο της Sony από το λογαριασμό Sony Xperia αφορούσε στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αφού διέκρινε την ευκαιρία να τονίσει ότι τα Xperia Z5 παραμένουν λειτουργικά επί δύο ημέρες.

Η παραπομπή προτρέπει τους κατόχους iPhone να κάνουν… Switch to Sony. Το link οδηγεί στο τοπικό δικτυακό τόπο της Sony (στην Ελλάδα, στην προκειμένη περίπτωση), όπου αναγράφεται «Έχω iOS. Περάστε σε έναν τρόπο ζωής χωρίς συμβιβασμούς», και συνεχίζει «Επιλέγοντας Sony, περνάτε σε μια ζωή χωρίς συμβιβασμούς.

Προσφέρετε στον εαυτό σας μια μπαταρία που δεν σας εγκαταλείπει ποτέ και μια κάμερα που απαθανατίζει στιγμές τόσο φευγαλέες που δεν τις συλλαμβάνουν ούτε τα μάτια σας. Αρχίστε να απολαμβάνετε μια καλύτερη εμπειρία κινητής συσκευής με το Android και την Sony.»

Πηγή: in.gr