Ένα μικρό θρίλερ παίχτηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες με την παραίτηση μέσω sms του αντιπροέδρου Παναγιώτη Σγουρίδη από τη θέση του, την οποία ωστόσο τελικά σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Πάνος Καμμένος δεν έκανε δεκτή αν και νωρίτερα είχε αποδοκιμάσει δηλώσεις του ανιπροέδρου του με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να καθυστερήσει να έρθει στη Βουλή λόγω «θερμού επεισοδίου».

Λίγες ώρες αργότερα ο Πάνος Καμμένος του «απάντησε» μέσω Τwitter αποδοκιμάζοντας στην ουσία τις δηλώσεις του γράφοντας ότι «οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα. Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Καμμένου μέσω sms. Όμως όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ η παραίτηση Σγουρίδη τελικά δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ.

Πάντως μιλώντας στο iefimerida.gr ο Παναγιώτης Σγουρίδης επιβεβαίωσε ότι έθεσε την παραίτησή του από αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στη διάθεση του Πάνου Καμμένου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι θα παρέμενε στο κόμμα «πιστός στρατιώτης».
Αναλυτικά δήλωσε στο iefimerida: «Το έκανα γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Πάνο τον Καμμένο και στην κυβέρνηση».
Επιβεβαίωσε επίσης ότι του το ανακοίνωσε μέσω sms, καθώς ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε περιοδεία σε Σαμοθράκη, Θάσο, Αη-Στράτη και Σκύρο. Kαι διευκρίνισε ότι το μήνυμα το έστειλε στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. πριν ο Π. Καμμένος κάνει την ανάρτηση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις του περί «θερμού επεισοδίου».
Καταλήγοντας είπε στο iefimerida: «Δεν φεύγω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παραμένω πιστός στρατιώτης του κόμματος».

aixmi.gr