Τη λένε Γαρυφαλλιά Καληφώνη και -σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του «Greece’s Next Top Model»- είναι «φτυστή» η Σκάρλετ Γιόχανσον!

Ωστόσο, εκείνο που ανακαλύψαμε εμείς είναι ότι το κορίτσι νιώθει φουλ ερωτευμένο και διατηρεί δεσμό εδώ και καιρό με τον συνονόματο μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, τον Κωνσταντίνο Κυριάκου.

Μάλιστα, στο Ιnstagram της υπάρχουν και πολλές κοινές και ιδιαίτερα «καυτές» φωτογραφίες τους. Η αιθέρια ύπαρξη από το Αγρίνιο ενθουσίασε τους κριτές που της έδωσαν τέσσερα «ναι», με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση του reality show.

Μήπως όμως υπερέβαλαν λιγάκι στο θέμα της ομοιότητας με τη Σκάρλετ Γιόχανσον; Σύμφωνοι, είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, μόλις 22 ετών, με κορμί… κυπαρισσένιο, πράσινα μάτια, καθαρό δέρμα και γλυκό χαμόγελο, ωστόσο η ομοιότητά της με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ δεν είναι και τόσο μεγάλη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Star. Μοιάζει, αλλά υπό συνθήκες και προϋποθέσεις. Σε κάποιες πόζες και συγκεκριμένες φωτογραφίες της στο Ιnstagram. Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν τη λες και «κλώνο».

Κατά τα άλλα, η 22χρονη κοπέλα σπουδάζει στην Πάτρα οδοντοτεχνική, έχει πάνω από 10.000 followers στο Ιnstagram, πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και όσοι τη γνωρίζουν λένε ότι είναι και πολύ καλό παιδί. Μάλιστα, δεν δήλωσε η ίδια συμμετοχή στο «GNΤM», αλλά το έκανε η κολλητή της για λογαριασμό της!

Κλάρα Ασημακοπούλου – espressonews.gr