Μία πρόταση του Αντωνίου, σύμβουλου της Ε.Π.Ο. που δίνει το παρών σε Δ.Σ. της Λίγκας, για 2+2 (σ.σ. δύο να πέφτουν και δύο να ανεβαίνουν) και καμία αναδιάρθρωση οδήγησε στον… καβγά των Σπανού – Κολοκυθά.

Πάνω στην συζήτηση για θέματα αναδιάρθρωσης ο Αντωνίου, σύμβουλος της Ε.Π.Ο., έθεσε ως πρόταση να υπάρξει το 2+2 (σ.σ. δύο να ανεβαίνουν και δύο να πέφτουν) και να μην προκύψει περαιτέρω αναδιάρθρωση.

Ο Σπανός είχε τότε μία επικοινωνία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού με την πλευρά του Υφυπουργού να του μεταφέρει πως σε μία τέτοια περίπτωση δεν μπορούν να ισχύσουν τα υπάρχοντα τηλεοπτικά δεδομένα και η συμφωνία με την Ε.Ρ.Τ. Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχει και τέτοια συμφωνία άλλωστε.

Τότε ο Κολοκυθάς έχοντας δει το μήνυμα που έλαβε ο Σπανός το μετέφερε στον Κούγια δίχως να το πει στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου. Ο Σπανός έγινε έξαλλος και έτσι προέκυψε το σοβαρό επεισόδιο.

Όπως σας τονίσαμε πάντως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώ και οι δύο ζήτησαν συγνώμη και από όλο το Δ.Σ.

Το gazzetta.gr είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Σπανό που ανέφερε πάντως ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν και άφησαν πίσω τους το συμβάν.