Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι δυο προπονητές Γιώργος Δώνης και Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό σε ένα σημείο, που η ψυχολογία δεν ήταν καλή μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Ε.Ρ.Τ.:

«Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε κακή ψυχολογία. Τις τελευταίες15 μέρες συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα. Το θέλαμε πολύ και τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλή οργάνωση σε όλο το ματς. Δεν δείξαμε κάτι ιδιαίτερο με την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν δεχτήκαμε και φάσεις. Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως δεν αν και οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού στην κάμερα της Ε.Ρ.Τ.:

«Νομίζω ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα αλλά η πιο τυχερή. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν ειδικά από όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 αλλά, ήμασταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια».