Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι δυο προπονητές Σάββας Παντελίδης και Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης με τους Αγρινιώτες να χάνουν στις καθυστερήσεις τη νίκη.

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Θεωρώ ότι η δική μου ομάδα είχε αρκετό άγχος αλλά συνολικά, νομίζω ότι ήμασταν ποιοτικά καλύτεροι. Όταν έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο και ο αντίπαλος δεν κάνει ούτε μια φάση μέσα από την περιοχή… Απλά δεν νομίζω ότι η τύχη είναι μαζί μας, μπορούμε να δεχτούμε γκολ με τον πιο απίθανο τρόπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν σε αυτό που μας έχει συμβεί τουλάχιστον 4 φορές και το κατάφεραν. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο σημερινός βαθμός, θεωρώ πως θα μας δώσει ώθηση να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία παρότι τη στιγμή αυτή ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, θεωρώ πως αυτή ήταν η δική μου ομάδα».

– Για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από τον Αστέρα Τρίπολης: «Κλείνοντας θέλω να πω κάτι. Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα βγαίνουν στην επιφάνεια, και γράφεται ότι φεύγω, πάω αλλού, έχω πρόταση από ομάδες. Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας. Βλέπουμε και ομάδες που έχουν προπονητές και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και σε εκείνους. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Έχω μια δουλειά εδώ να κάνω και θα την κάνω μέχρι το τέλος, όπως πρέπει».

– Για το αν είχε τύχη η ομάδα του σήμερα: «Έχουμε χάσει 4 παιχνίδια μετά το 85′ και έχουμε δεχθεί 5 γκολ με πέναλτι. Και στο σημερινό ματς δεχτήκαμε ένα γκολ που δύσκολα μπαίνει. Και χωρίς τερματοφύλακα να ήμασταν δύσκολα μπαίνει. Δεν εννοώ ότι φταίει ο τερματοφύλακας αλλά θέλει αρκετή τύχη για να μπει αυτό το γκολ. Οπότε, αν νιώθουμε τόσο πολύ άτυχοι μέχρι σήμερα, μας έδωσε κάτι πίσω. Αυτό όμως που μας έδωσε περισσότερο είναι η ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γι’ αυτό είμαι σίγουρος».

«Σε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας όπως με τη Λαμία αφήσαμε δύο βαθμούς. Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο δεύτερο μέρος μετά τα δέκα πρώτα λεπτά ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ και δυστυχώς φάγαμε το γκολ στο τέλος κάτι που μας στενοχωρεί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε θα μπορούσαν να μας εκτοξεύσουν ψηλά. Έγιναν κάποια προσωπικά λάθη που σήμερα μας κόστισαν.

Πρέπει όμως να κρατήσουμε και τα θετικά. Τα παιδιά έδειξαν πολύ πάθος όχι μόνο σήμερα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τους τέσσερις βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, θα τους βρούμε κάπου αλλού. Πολλές φορές μπορεί να πληρώνουμε και την απειρία μας στη διαχείριση των παιχνιδιών. Πρέπει όμως να πληρώσουμε αυτό το τίμημα για να προοδεύσουμε σαν ομάδα», ανέφερε ο 42χρονος προπονητής.