Τέλος στο πρώτο ημίχρονο! Ο Παναιτωλικός προηγείται με 1-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Σκόρερ στο 31ο λεπτό ο Μπαΐροβιτς με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Ντουάρτε από τον Κοντοέ.

45′ Εκτέλεση κόρνερ του Ρώσση, ο Βαφέας προλαβαίνει τον Κυριακίδη αλλά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

42΄ Κίτρινη κάρτα στον Ντουάρτε.

35′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Ελ Χέλβε μπήκε στην περιοχή και σημάδεψε την κλειστή γωνία του Κυριακίδη, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Παναιτωλικός παίρνει το προβάδισμα το οποίο βάσει της εικόνας κρίνεται και δίκαιο.

Ο Χουάντερσον μαντεύει σωστά τη γωνία, ωστόσο το πέναλτι του Μπαΐροβιτς ήταν εξαιρετικό, πήγε ψηλά στην δεξιά γωνία και ο Παναιτωλικός προηγείται με 1-0 στη Ριζούπολη!

31′ ΓΚΟΟΟΛ για τον Παναιτωλικό!

30′ Πέναλτι για τον Παναιτωλικό! Ο Ντουάρτε έκανε την προσποίηση στον Κοντοέ, ο οποίος και τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

27′ Απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Χουάντερσον έκανε λάθος και τροφοδότησε τον Ντίας, αυτός έστρωσε στον Γκούγκα αλλά ο τελευταίος κατάφερε από το ύψος του πέναλτι και ουσιαστικά σε κενή εστία να αστοχήσει.

20′ Νέα τελική για τον Παναιτωλικό. Ο Μπαΐροβιτς δίνει στον Γκούγκα, αυτός κάνει το σουτ αλλά ο Χουάντερσον δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

19′ Κίτρινη κάρτα στον Ναζλίδη.

18′ Η άμυνα του Παναιτωλικού δεν διώχνει σωστά, ο Ντούρσο γίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό, εφυγε μακριά από την εστία.

15′ Επικίνδυνο γύρισμα του Ντίας μέσα στην περιοχή, ο Χουάντερσον χάνει την μπάλα αλλά δεν υπάρχει κάποιος αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί.

15′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Λουσέρο βρήκε τον Γκούγκα έξω από την περιοχή, αυτός έπιασε… γεμάτο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί «Γ» της εστίας του Χουάντερσον.

 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα, Μπαϊροβιτς, Ντουάρτε, Μιχάι.

Στον πάγκο οι: Γιαννακόπουλος, Μανά, Πάουλο, Γιαννιώτης, Παρράς, Βασιλούδης, Μπελεβώνης.

 

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε, Ναζλίδης.

Στον πάγκο οι: Αστράς, Ντεφεντερίκο, Ριβέρο, Οικονομόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βάρκας, Ακόστα.