Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Ν. Σμύρνη με τους παίχτες του Ζοζέ Ανιγκό να μην αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες.

27′ Γκολ ο Πανιώνιος, 3-0! Σουτ του Οικονομίδη εκτός περιοχής, έδιωξε ασταθώς ο Κυριακίδης και ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κόλλησε η άμυνα των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

22′ Καλή επίθεση του Πανιώνιου, αλλά ο Σπιριντόβιτς που βγήκε φάτσα με τον Κυριακίδη υποδείχθηκε (ήταν για λίγο) σε αντικανονική θέση

14′ Κίτρινη για τον Ντίας και τον Σπιριντόνοβιτς, που πήγαν να πιαστούν στα χέρια

11′ Κάθετη για τον Μανά του Παναιτωλικού, που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά, αλλά δεν πήρε ούτε το κόρνερ

10′ Απειλεί ο Πανιώνιος. Ο Μασούρας έβγαλε γρήγορα μπροστά την ομάδα και τελείωσε ο ίδιος τη φάση με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, αλλά την έστειλε λίγο δίπλα από το αριστερό του Κυριακίδη.

5′ Γκολ ο Πανιώνιος, 2-0! Ο Μασούρας εκτέλεσε πλάγιο από τα δεξιά, ο Οικονομίδης υποδέχτηκε την μπάλα και έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής και λόγω της κακής αντίδρασης του Μαρινάκη ο Κόρμπος είχε την ευκαιρία να σκοράρει από κοντά.

2′ Γκολ ο Πανιώνιος, 1-0! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, ο Κυριακίδης βγήκε για να καθαρίσει τη φάση, αλλά βρήκε ελάχιστα την μπάλα, αυτή έμεινε «ζωντανή» μέσα στην περιοχή και ο Μασούρας άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ, Άργκους, Λιάβας, Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων: Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Αγρόδημος, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Βακράκος.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Στον πάγκο των κυανέρυθρων: Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Καμαρά, Πίρις, Τσιλούλης, Άλμπεργκ.