Ο Αμρ Ουάρντα προκάλεσε σάλο χθες ισχυριζόμενος πως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης μέσω του «Κόκκινου Πρωταθλητή».

Όπως αναφέρει, από την ερυθρόλευκη Π.Α.Ε. δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση, κατά την πάγια τακτική που ακολουθείται σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες. Πηγές από τη Λάρισα χαρακτήριζαν… παραμύθια τα όσα δήλωσε ο 26χρονος άσος, ενώ και ο ατζέντης του, Χρήστος Γάτσης, δήλωνε άγνοια τονίζοντας πως έχει συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο.Κ. μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το μέλλον του Ουάρντα στον Π.Α.Ο.Κ. είναι εξαιρετικά αμφίβολο και ίσως ο παίκτης να ήθελε να πιέσει. Ήδη από χθες μετά τις δηλώσεις στην πατρίδα του έβγαινε από τους Θεσσαλονικείς πως ίσως και να επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Πάντως μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ο Αιγύπτιος θα αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερος για τον προσεχή Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του κάποιους θαυμαστές του ταλέντου του Ουάρντα, αλλά ταυτόχρονα όλοι γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα… παράξενο παιδί, με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και πλήθος πειθαρχικών παραπτωμάτων, που μπορούν να κάνουν άνω-κάτω τα αποδυτήρια. Βέβαια το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να… τιθασεύσουν και τέτοιους χαρακτήρες, όπως είχε συμβεί με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα στη διάρκεια της παρουσίας του στου Ρέντη.

sport-fm.gr