Άμεση η αντίδραση του Π.Α.Ο.Κ. που έλαβε μετά από ημέρες… αναμονής το σκεπτικό στα χέρια του. Για νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας κάνουν λόγο οι «ασπρόμαυροι», τονίζοντας πως σύντομα θα λάβουν τις νομικές απαντήσεις τους!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. -μετά από μέρες αναμονής και… υπομονής- έλαβαν επιτέλους στα χέρια τους την έκθεση της Ε.Ε.Α., ζητώντας με διάθεση ειρωνείας συγγνώμη δεδομένου πως οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοια παραμύθια.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για προειλημμένη απόφαση που δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν για να καταλήξουν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας, τονίζοντας πως σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις τους σε νομικό επίπεδο!

«Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της Ε.Ε.Α. και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις…».

Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της Ε.Ε.Α. και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι…

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. am Montag, 10. Februar 2020

Ελένη Μπούντου – sdna.gr