Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Πράσινους εδώ και λίγες ημέρες! Σύμφωνα με πληροφορίες του trifilara.gr, Ο Βιγιαφάνιες είχε πάρει σχετική άδεια από τη Μονάρκας για να συνομιλήσει με ομάδες, καθώς ο μεξικάνικος σύλλογος του είχε ξεκαθαρίσει πως τον παραχωρεί και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Βιγιαφάνιες δέχθηκε μια σημαντική μείωση σε σχέση με το εξαιρετικό συμβόλαιο που είχε στη Μονάρκας (800.000 ευρώ ετησίως), αφού είναι και δική του επιθυμία να αγωνιστεί στο Τριφύλλι και να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε. Πάντως το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός και ο Βιγιαφάνιες έχουν συμφωνήσει προφορικά (γραπτώς δεν υπάρχει τίποτα), δεν σημαίνει πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του Ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστή και αυτό γιατί “αγκάθι” παραμένει η Μονάρκας.

Οι Μεξικανοί άρχισαν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και δεν αποδέχονται το αίτημα για αποδέσμευση του, αξιώνοντας για την ώρα ένα ποσό για να καλυφθεί το κόστος της μεταγραφής του. Η Μονάρκας είχε δαπανήσει 1,6 εκ. ευρώ για να αγοράσει τον Βιγιαφάνιες από την τουρκική Αλάνιασπορ και δεν επιθυμεί να χάσειτον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Βέβαια στη συγκεκριμένη υπόθεση παίζεται ένα… πόκερ, καθώς ο Βιγιαφάνιες πιέζει ασφυκτικά και εκτιμά πως μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα έχει βρεθεί η… άκρη με τη Μονάρκας.

Νίκος Τζοάννης – trifilara.gr