Το τηλεοπτικό συμβόλαιο των νταμπλούχων Ελλάδος για τα επόμενα χρόνια είναι κάτι που απασχολεί έντονα την διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και οι πρώτες σκέψεις για τo Open TV έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα γραφεία της Μικράς Ασίας.

Η αλλαγή της κυβέρνησης έφερε αλλαγές και στα δεδομένα με την Ε.Ρ.Τ. καθώς πλέον είναι σχεδόν απίθανο οι “ασπρόμαυροι” να αποσπάσουν ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο ακόμη και κοντά στα 7,5 εκ. ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δημόσια τηλεόραση με τα νέα δεδομένα προσφέρει έως 6 εκ. ευρώ.

Η NOVA από την πλευρά της συνεχίζει να έχει επαφές με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου”,καθώς θεωρούν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι από τα δυνατά χαρτιά και σίγουρα θα ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη η υπογραφή συμβολαίου με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ούτε το συνδρομητικό δείχνει να έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο κοντά στα 7,5εκ. ευρώ.

Aπό την άλλη στον Π.Α.Ο.Κ. το σενάριο που κερδίζει μέρα με την μέρα πόντους είναι ότι σε περίπτωση που δεν προκύψει η πρόταση που επιθυμούν είτε από την E.Ρ.Τ. ή από την Nova, τότε θα στραφούν στο κανάλι του μεγαλομετόχου.

Στέλιος Παπαντωνίου – paokday.gr