Συνέντευξη Τύπου εφόλης της ύλης έδωσε την Κυριακή (17/5) ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος.

Για όλους και για όλα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, η οποία έγινε στο προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής στην Οβρυά ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπάρλος.

«Πρωταγωνιστικός θα είναι ο στόχος της νέας χρονιάς και τι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι τιμή για όλη την πόλη η ομάδα και ο καθένας από την πλευρά του πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση δημαγωγούς, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν κακό στον σύλλογο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου όπου και ανέφερε: «Θα δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πίσω από το γήπεδο και υπάρχει διαπραγμάτευση με τους Αλέξανδρο και Αντώνη Σπανό να επεκτείνουμε τον χώρο και για κατασκευή ακόμα ενός γηπέδου.Είμαι ευχαριστημένος με την συνεργασία και το γήπεδο μας έχει παραχωρηθεί για 32 χρόνια από ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στον Φωστήρα Οβρυάς. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την Αγυιά ως έδρα, με όρους ώστε και οι δύο πλευρές να έχουν κοινό συμφέρον (ερασιτεχνική και Π.Α.Ε.). Επιθυμία δική μου είναι να μείνουμε στην Αγυιά σαν έδρα

-Για το θέμα προπονητή ο Μπάρλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας εώς και 30 Ιουνίου. Από την επομένη θα παρθούν αποφάσεις».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις ακαδημίες, όπου και τόνισε τα εξής: «Σκοπός της ομάδας είναι η ακαδημία να γίνει της Π.Α.Ε. και δεν θα δεχθούμε κανένα άλλο είδος ακαδημιών που θα εμπλέκονται άλλα πρόσωπα. Ο πρόεδρος έχει τα κατάλληλα πρόσωπα στις ανάλογες θέσεις και ο κ. Λουμπαρδεάς έχει πλήρη εικόνα για το υλικό της ομάδας».

Αναφερόμενος στο θέμα των χορηγιών, ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» είπε χαρακτηριστικά: «Τα βήματα της ομάδα θα είναι προοδευτικά και θα τα δείξουμε με πράξεις και όχι με λόγια. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις περί χορηγίας και θέλουμε επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν και να βοηθήσουν, αλλά δεν εξαρτόμαστε μόνο από αυτούς. Θα προσπαθήσω να αποφύγω την πολυφωνία, ο καθένας στο ποσοστό που μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα την νέα χρονιά».

Σ΄ότι έχει να κάνει με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας εν όψει καλοκαιριού είπε: «Υπάρχει λίστα για δοκιμή ποδοσφαιριστών και θα δώσουμε έμφαση στο τοπικό στοιχείο της Πάτρας».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του έκανε αναφορά και στον Κώστα Κατσούρανη, για τον οποίο ανέφερε: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Κατσουράνη. Θα ήταν άδικο να μην αναγνωριστεί η προσφορά του στην ομάδα ως παράγοντας αλλά και ποδοσφαιριστής».

sdna.gr