Ο πρωταγωνιστής των «Avengers» Σεμπάστιαν Σταν ξεβράκωτος πάνω σε σκούτερ για τις ανάγκες της νέας ταινίας του

Ο «Στρατιώτης του Χειμώνα» των ταινιών «Avengers» της Marvel εθεάθη το βράδυ της Τετάρτης στο ανεμοδαρμένο κέντρο της Αθήνας, ολόγυμνος πάνω σε ένα σκούτερ.

Ο γνωστός ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά στη διαδικασία εξαιρετικά απαιτητικών σε επίπεδο αντοχής στο κρύο γυρισμάτων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Ελληνα σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, που θα έχει τον τίτλο «Monday».

O 36χρονος ηθοποιός συνοδευόταν από την επίσης ολόγυμνη 38χρονη Ντενίζ Γκόου, η οποία συμπρωταγωνιστεί με την Κίρα Νάιτλι στην ταινία «Colette» και γενικά είναι πολύ γνωστή στους θεατρικούς κύκλους της Βρετανίας. Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται, σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας που δημοσιεύεται στο σάιτ IMDb, «δύο αυτοκαταστροφικούς Αμερικανούς που ζουν στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά, και βυθίζονται σε ένα ειδύλλιο-τσουνάμι».

«Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να εμπλέκονται πια σε έντονες σχέσεις. Αυτό για εμένα είναι θλιβερό. Η ιστορία της Κλόι και του Μίκι είναι μια πολύ ειλικρινής ματιά σε μια σχέση. Σε αυτήν υπάρχουν στοιχεία στα οποία ο καθένας θα αναγνωρίσει κάτι από τις δικές του εμπειρίες» έχει σχολιάσει σε παλιότερη συνέντευξή του σχετικά με τη νέα ταινία του ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός με την ταινία «Suntan» του 2016, που ήταν υποψήφια στα Βραβεία LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πάντως, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Monday» στάθηκαν μάλλον άτυχοι, καθώς έπεσαν πάνω στα πρώτα κρύα και έπρεπε να υπομείνουν ώρες γυμνοί πάνω στο σκούτερ, τη στιγμή που οι υπόλοιποι του συνεργείου των γυρισμάτων φορούσαν ακόμα και σκουφιά για να αντέξουν.

espressonews.gr