Παρελθόν αποτελεί ο σκηνοθέτης του «My Style Rocks» όπως έγινε το πρωινό της Δευτέρας γνωστό μέσα από τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρωινό».

Όπως διασαφηνίστηκε, δεν πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση μια για απόλυση, για την οποία όμως δεν ευθύνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως αρχικά άφησε να εννοηθεί ο Ουγγαρέζος, ο οποίος στην εκπομπή της Τρίτης… τα είπε κάπως διαφορετικά.

«Εχθές είπαμε ότι αγνοείται ο σκηνοθέτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ‘My Style Rocks’. Πολλών το μυαλό πήγε στο κακό… Ούτε η Κωνσταντίνα φταίει -επειδή σκεφτήκατε τα παλιά, λάθος κάνατε-, ούτε η Τζένη Μπαλατσινού που ήταν καλεσμένη στο συγκεκριμένο Gala και είπατε ότι είναι… κατσίκι επειδή είστε κακεντρεχείς.

Δεν φταίει αυτό. Η τουρκική εταιρεία ‘έφαγε’ τον σκηνοθέτη και θα τον αλλάξει. Δική της είναι η παραγωγή, ό,τι θέλει κάνει», δήλωσε ο ίδιος.

Όσο για τη Φαίη Σκορδά; Αναρωτήθηκε αν πήρε τηλέφωνο η Σπυροπούλου για να δώσει τη δική της εκδοχή των όσων συνέβησαν και να βάλει στη θέση του τον Δημήτρη…

dailymedia.gr