Αυστηρή προειδοποίηση στους διαιτητές της Super League λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να κόψουν τις εξόδους και τους καφέδες, αλλά και το Facebook.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Γιάννης Τσαχειλίδης τα… έχωσε στους διαιτητές της Super League στο σεμινάριο της λίγκας. Απαγόρεψε εξόδους, facebook και η επικοινωνία θα είναι μόνο μέσω mail και sms.

 

Για τους πίνακες: «Θα πρέπει να προσέχετε την παρουσία σας στον αγωνιστικό χώρο όπως επίσης και την αντίστοιχη εξωαγωνιστική. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη που θα προκαλούν και θα πλήττουν το κύρος της διαιτησίας. Αν δεν μπορείτε εσείς υπάρχουν άλλοι πίσω που διψάνε να ανέβουν στην κατηγορία. Η διαιτησία δεν χρωστάει στον Τσαχειλίδη και στον καθένα μας. Εμείς χρωστάμε στη διαιτησία. Οφείλουμε να την υπηρετήσουμε σωστά και όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Προσέξτε τις παρέες σας. Δεν θα πάτε σε νησί, σε πόλη να πιείτε καφέ με κανέναν. Να μένετε στο δωμάτιο. Αν μάθω το αντίθετο, τελειώσατε. Καφέ με κανέναν. Ούτε με παράγοντα, ούτε με συνάδελφο που είναι από την πόλη».http://www.gazzetta.gr/