Τι είδαμε και μας έμεινε; Λανθασμένες υποδείξεις από τους βοηθούς στο Ατρόμητος – Α.Ε.Κ. γκολ και χειρονομία του Πέλκα στο Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος, αλλά και η νίκη του Παναθηναϊκού με μόλις 1-0 και λέω μόλις διότι αν δει κανείς τα στατιστικά θα αντιληφθεί πως ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε ή ίσως θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερος.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός αν και έχασε σε ένα ακόμη ντέρμπι -για τον δεύτερο γύρο- με την ολική γκέλα του Πανιωνίου φαίνεται να κατακτά ένα ακόμη σερί πρωτάθλημα. Υποχωρεί η Α.Ο. Ξάνθη ή αν το θέλετε η Α.Ε.Κ. με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κλειδώνει την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Όσο για τις τελευταίες θέσεις υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

Και τώρα, μικρή διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και… παρέλαση, όσοι την πρόλαβαν έχει καλώς για τους άλλους τι να πούμε; ίσως, μία άλλη φορά. Πρωταπριλιά και δεν είναι ψέμα ότι έχουμε αγωνιστική express σε δυο κι όχι σε τρεις μέρες, αφού θα ακολουθήσει και εμβόλιμη η 27η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το ντέρμπι παραμονής μεταξύ Λεβαδειακού – Βέροιας και φυσικά το ντέρμπι της Α.Ε.Κ. με τον Παναθηναϊκό.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης