Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου θεωρούν πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Γι’ αυτό και αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο, δηλαδή την αποχή.

Το Σαββατοκύριακο (22-23/12) θα διεξαγόταν η 15η αγωνιστική της Super League και στη συνέχεια θα υπήρχε διακοπή. Η 16η ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 12-13 του Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι διαιτητές αποφάσισαν πως δεν θα σφυρίξουν στα παιχνίδια και των δύο αγωνιστικών.

Υπενθυμίζεται πως διεξήχθη ψηφοφορία ανάμεσα στους διαιτητές. Σε αυτή άπαντες ψήφισαν «ναι» στην αποχή. Μάλιστα η όλη διαδικασία έγινε τάχυστα, αφού η ψηφοφορία ήταν ηλεκτρονική. γενικώς οι διαιτγητές δεν ήθελαν να χρονοτριβίσουν καθόλου.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως δεν έχει ενημερωθεί έως τώρα η Ε.Π.Ο., πάντως, γιατί ο Τάσος Σιδηρόπουλος ταξιδεύει για τη Σαουδική Αραβία, όπου έχει ματς. Άγνωστο τι θα γίνει και με αυτό βέβαια, αλλά είναι το λιγότερο που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή.

Έως αργά το βράδυ της Τετάρτης (19/12) αναμένεται η απόφαση των ρέφερι να έχει γνωστοποιηθεί στους αρμόδιους παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βαγγέλης Γραμμένος, για να τους αλλάξει άποψη. Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, συντάσσεται με τους ρέφερι.

sportime.gr