Πείνας ξεκίνημα… νέοι αγώνες.

Για να είμαστε πιο σωστοί, η πείνα συνεχίζεται στον Άγιο Δομήνικο με μικρά διαλείμματα επάθλων φαγητού με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παίκτες να έχουν εξαντληθεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φυσικά, αντιμετωπίζουν τα μέλη της ομάδας των «Μαχητών» που ουσιαστικά έχουν κερδίσει μόνο μία φορά την τροφή τους.

Ένας από αυτούς και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο κατέρρευσε στα ξαφνικά, μπροστά στους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:
«Αυτή την εβδομάδα έχω παρατηρήσει ότι όταν σηκώνομαι από το σανίδι ψιλοζαλίζομαι. Όπως και την προηγούμενη φορά, (όλα) μαύρισαν και λιποθύμησα. 

Όσον αφορά στους διάσημους, η Σόφη Πασχάλη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμφιλιώθηκαν μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους όταν χάθηκαν οι κουβέρτες της δεύτερης. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως ένιωθε πιεσμένη, αλλά κατάλαβε ότι ήταν λάθος να έχει επιθετική συμπεριφορά προς τη γυμνάστρια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ομάδων εξαιτίας του επικείμενου αγώνα, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες ότι αυτήν τη φορά το έπαθλό του νικητή θα ήταν τέσσερα κομμάτια πίτσα για τον καθένα τους.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης ωστόσο, ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά, καθώς τα μέλη των ομάδων θα έπρεπε να ακολουθήσουν τη διαδρομή με τα μάτια κλειστά, καθοδηγούμενοι από τους συμπαίκτες τους.

Και κάπως έτσι, άρχισαν οι διαμάχες μεταξύ τους, κυρίως σχετικά με τις οδηγίες που έρχονταν από πολλές πλευρές. μπέρδευαν τον διαγωνιζόμενο και δεν κατευθυνόταν σωστά προς τον στόχο του.

Τελικά τη νίκη πήραν οι «Διάσημοι» με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνει τη νίκη στην ομάδα της.

Στο έτερο στρατόπεδο, όπως ήταν φυσικό, επικράτησαν τα νεύρα και η γκρίνια.

Ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελένη Δάρρα λογομάχησαν πολύ έντονα, με τον πρώτο να μη μπορεί να δεχτεί ότι έχασαν από τύχη. Όλοι συμφώνησαν πως δε γίνεται παρότι γρηγορότεροι να χάνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν τίθεται θέμα… στόχου.

Παράλληλα, δεν έλειψαν τα κακεντρεχή σχόλια από την πλευρά του Κύπριου Μάριου Ιωαννίδη. Αρχικά η personal trainer Ειρήνη Κολιδά εξέφρασε την ενόχλησή της που έχασε από τη Λάουρα Νάργες, η οποία στερείται φυσικής κατάστασης και τη Σόφη Πασχάλη που είναι μεγαλύτερή της. Εκείνος συμπλήρωσε ότι η Λάουρα εξαιτίας ενός… μεγάλου ανατομικού σημείου είναι αδιανόητο να την κερδίζει.