Συγνώμη ζητούν από τους μαθητές και τους γονείς των μαθητών οι οποίοι την Πέμπτη το απόγευμα έγιναν αποδέκτες απαράδεκτης συμπεριφοράς από ταμία πολυκαταστήματος στο Αγρίνιο, η οποία όταν πήγαν να πληρώσουν τα Χριστουγεννιάτικα είδη που αγόρασαν, τους αρνήθηκε την πληρωμή των 38,50 ευρώ με κέρματα.

Υπενθυμίζουμε ότι την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου ο οποίος χθες μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε εξηγήσεις από την Διεύθυνση, με μοναδικό σκοπό την συνέτιση και την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Από την αρχή ο διευθυντής καταδίκασε το γεγονός κάνοντας λόγο για μεμονωμένο συμβάν, το οποίο στην συνέχεια θα διερευνούσε και θα ενημέρωνε εκ νέου τον κ. Ευθυμίου, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα δεν γνώριζε.

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της εσωτερικής διαδικασίας και την επιβεβαίωση του γεγονότος επικοινώνησε με τον κ. Ευθυμίου από τον οποίο ζήτησε συγνώμη τόσο η διεύθυνση όσο και η ταμίας καθώς και από τα παιδιά και τους γονείς, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί παρόμοιο συμβάν κάνοντας λόγο για ατυχές περιστατικό.

kainourgiopress.blogspot.com