Σχεδόν δύο μήνες μετά την ίδρυσή του Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» απέκτησε έδρα.Το Διοικητικό Συμβούλιο  όλους τους συμπατριώτες μας, ότι το γραφείο του Συλλόγου  βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, στο Μέγαρο Τρικούπη, στην οδό Πατησίων 5 στον 8ο όροφο. Το γραφείο του συλλόγου  σε πρώτη φάση θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα, με στόχο το ωράριο να επεκταθεί. Το e-mail επικοινωνίας με το Σύλλογο είναι: aitoldimos@gmail.com.

Υπευνθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός  είναι καθαρά πολιτιστικός και όχι συνδικαλιστικό σωματείο. Στον Σύλλογό εγγράφουμε μέλη, με απόφαση του Δ.Σ., που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες σε: Εφημερίδες (όχι απαραίτητα ημερήσιες), ενημερωτικές ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, γραφεία τύπου και περιοδικά, στην Ελλάδα και σε οιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Σκοποί του συλλόγου  είναι: * Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ αφ ενός των μελών του Συλλόγου και αφ ετέρου των Κρατικών Αρχών. * Η προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. * Η διοργάνωση σεμιναρίων, συναντήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που αφορούν το νομό μας. * Η μέριμνα για κάθε είδους βοήθεια των συναδέλφων, των οικογενειών τους και γενικά των περιοχών του νομού μας.