Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου επανέρχεται και απαντά στον Διοικητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο με το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε, το οποίο έχει ως εξής: 

Επανερχόμαστε κ. Διοικητά, όπως λέει και ο λαός, μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα.

Χορτάσαμε από υποσχέσεις.

-ΘΑ έρθει προσωπικό

-ΘΑ ανοίξουμε τη γραμματεία

-ΘΑ λειτουργήσει ο μαγνητικός

-ΘΑ έρθουν γιατροί

-ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ!!!!!!!!!!!

Η πραγματικότητα για όλα αυτά, και για όποιον την αμφισβητεί βρίσκεται εδώ, να μας αποδείξει το αντίθετο. Η υγεία δεν είναι απλά παροχή της πολιτείας, που μπορεί να καταργείτε σε περιόδους κρίσης ,είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων μας.

Ως τώρα αναμέναμε την εκπλήρωση των υποσχέσεων. Τώρα όμως το τέλος της διαδρομής, δείχνει ξεκάθαρα που οδηγεί. Αλλά έστω και την ύστατη στιγμή, καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε δράση και να παρέμβουμε δυναμικά, για δικαιώματα στην υγεία που χάνονται και εκφυλίζονται. Οι εργαζόμενοι ζητούν τα αυτονόητα, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών στην υγεία. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η καλή διάθεση, να επικροτήσουμε την λύση των προβλημάτων, και θα θέλαμε να δηλώσουμε, ότι μας κάνει εντύπωση η έντονη και συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε, στην προσπάθεια μας να επιλύσουμε την υποβάθμιση του συστήματος υγείας.