Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας χαιρετίζει τη σημερινή απεργία. Καθολική ήταν η συμμετοχή των οικοδόμων σε όλα τα μεγάλα εργοτάξια της Πάτρας καθώς και τις συμβατικές οικοδομές. Μαζική η παρουσία των οικοδόμων στην απεργιακή συγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Η επιτυχία της απεργίας μας βάζει σε νέα καθήκοντα μπροστά στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου (στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου στις 18.30) και στην επόμενη απεργία στις 28 Νοέμβρη. Στην απεργιακή μας συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο συνάδελφος Βελόνας Δημήτρης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας.

Στην απεργιακή μας κινητοποίηση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας συμμετείχαν και εργαζόμενοι από τους χώρους του δημοσίου, που σήμερα απεργούσαν, με μαζική συμμετοχή από τους εργαζόμενους του Δήμου Πάτρας, καθηγητές, εργαζόμενους στην υγεία και άλλους κλάδους.

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σπανός Κωνσταντίνος, ο Ζιαζιάς Δημήτρης πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Ν. Αχαΐας, ο Σιάχος Χρήστος πρόεδρος Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, ο Παπανδριανός Βασίλης πρόεδρος σωματείου οδηγών χειριστών Δήμου Πάτρας και μέλος του Γ.Σ. ΠΟΕ – ΟΤΑ και η Στυλιάδη Στέλλα μέλος του συλλόγου συμβασιούχων του Πανεπιστημίου Πατρών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετείχε μαζική αντιπροσωπεία από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάτρας με επικεφαλή το Δήμαρχο Πάτρας Πελετίδη Κώστα.