Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Κουβαρά Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ακινητοποίησαν φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο δράστης, προκειμένου να το ελέγξουν.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν, οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκαν και κατέσχεσαν 400 κιλά κατεργασμένου, λαθραίου καπνού, τα οποία ο δράστης είχε διαμοιράσει σε είκοσι συσκευασίες.

Σας αποστέλλουμε link από τον λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο facebook με πρόσφατο αφιέρωμα στη δράση της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, το οποίο επιμελήθηκε το Γραφείο μας σε συνεργασία με τοπικό μέσο ενημέρωσης https://www.facebook.com/hellenicpolice/videos/270360360069185/?pnref=story.

Tο αυτοκίνητο του 45χρονου κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς του λαθραίου καπνού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.