Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Γιάννη Μακρή. Ανείπωτος θρήνος για τους γονείς, την σύζυγο, τα παιδιά του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Μακρή, τον 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη, οι φίλοι και η οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα ενώ η σορός του Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία από όπου και κατάγεται.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα η οποία έφτασε συντετριμμένη στην Εκκλησία μαζί με τα παιδιά της. Υποβασταζόμενη στην κηδεία ήταν και η μητέρα του επιχειρηματία.

Όταν, μάλιστα, έφτασε στα τελευταία σκαλιά πριν την είσοδο της εκκλησίας η Βικτώρια Καρύδα έδειξε να κλονίζεται με κάποιον εκ των στενών φίλων της οικογένειας να σπεύδει να τη στηρίξει.

Γιάννης Μακρής - κηδεία

Γιάννης Μακρής - κηδεία

Γιάννης Μακρής - κηδεία

Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων και παίκτριες γνωστού ριάλιτι σόου, στο οποίο συμμετείχε φέτος η Βικτώρια Καρύδα.

Όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Μακρή μετέφεραν το φέρετρό του στη νεκροφόρα έξω από τον Ιερό Ναό.

Γιάννης Μακρής - κηδεία

ant1news.gr