Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά νέα των ομάδων της Ε.Π.Σ. του Νομού Αιτωλοακαρνανίας με τον 23χρονο πλάγιο μπακ Θεόδωρο Κόκκαλη να αποτελεί παρελθόν από το σωματείο της Αναγέννησης Στάνου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε λόγω κορωνοϊού λίγο πρόωρα βοήθησε το σωματείο να πετύχει τους στόχους του, ενώ μιλώντας στο AgrinioTimes.gr και τον Παρασκευά Μάζη ανέφερε τα εξής: «Σε σχέση με τη συνεργασία μου με το σωματείο της Αναγέννησης Στάνου έχω να δηλώσω ότι αυτή έκλεισε πολύ θετικά. Ευχαριστώ για όλα την διοίκηση. Ήταν άψογη σε όλα. Σπάνια βρίσκεις τέτοιες διοικήσεις, όπου όλοι είναι πάνω απ’ όλα καλοί φίλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γεώργιο Μπουραλέξη, τον κύριο Καραδήμα και όλους τους άλλους ανθρώπους της διοίκησης. Εύχομαι τα καλύτερα στους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να βρίσκεται σε παραπάνω κατηγορία».

Να σημειωθεί, ότι κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε σωματεία όπως ο Κεραυνός Ποταμούλας, ο Α.Ο. Σκουτεράς, ο Κεραυνός Μυρτιάς, ο Κεραυνός Γαβαλούς καθώς και στον Αθλητικό Όμιλο Ελαιοφύτου.