Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται γύρω από τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την ώρα που η οικογένειά του ζητά απαντήσεις για τον φόνο του και επιθυμεί να εξεταστεί από Έλληνα ιατροδικαστή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η σορός του 35χρονου ομογενή, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αλβανών αστυνομικών σε βουνοπλαγιά του χωριού Βουλιαράτες στη Βόρεια Ήπειρο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μεταφέρεται στα Τίρανα από το νεκροτομείο του Αργυροκάστρου, με ασθενοφόρο και συνοδεία δύο περιπολικών, και δε θα δοθεί ακόμη στην οικογένεια, που περίμενε να παραλάβει το άψυχο σώμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο λόγος είναι ότι ζητήθηκε ενδελεχής έρευνα για το περιστατικό από την Εισαγγελία Κακουργημάτων Τιράνων. 

Άγνωστο εάν θα την εξετάσει και Έλληνας ιατροδικαστής 

Άγνωστο παραμένει,  μέχρι αυτή την ώρα, το αν θα εξεταστεί η σορός του φονευθέντος ομογενούς από Έλληνα ιατροδικαστή.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης υπήρχαν πληροφορίες ότι η αλβανική Εισαγγελία Κακουργημάτων έδωσε τη σχετική άδεια. Μάλιστα, αλβανικά μέσα μετέδωσαν πως έγινε εξέταση από Έλληνα ιατροδικαστή και πως μεταφέρεται η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στα Τίρανα με τη σύμφωνη γνώμη του.

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από αυτά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR και της απεσταλμένης στους Βουλιαράτες, Μαίρης Τζώρα, όντως έφτασε στην περιοχή Έλληνας ιατροδικαστής αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν εξέτασε τη σορό.

Διαδίδουν τώρα ότι δε χτυπήθηκε στο κεφάλι

Τα αλβανικά μέσα διαδίδουν τώρα ότι ο Έλληνας ομογενής δεν έχει χτυπηθεί στο κεφάλι.

Επικαλούμενα διαρροές από τον Αλβανό ιατροδικαστή, διαδίδουν ότι ο 35χρονος έχει δύο τραύματα, ένα κοντά στα πνευμόνια και ένα στο στήθος, και όχι στο κεφάλι.

Οι Αλβανοί θέλουν να ισχυριστούν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δε χτυπήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή, καθώς αυτοί συνήθως ρίχνουν στο κεφάλι.

Οι μέχρι τώρα πληροφόρηση, «έλεγε» ότι ο άτυχος ομογενής χτυπήθηκε και στο κεφάλι, και μάλιστα από κοντινή απόσταση.

Την απάντηση σε όλα αυτά αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής.

star.gr