Χαμός έχει προκληθεί στις τάξεις της ομάδας του Μεξικού, της Τίγκρες, μετά από ένα πολύ άσχημο συμβάν που πραγματοποιήθηκε σε έναν αγώνα της ομάδας γυναικών του συλλόγου.

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό, η ομάδα του Μεξικού αγωνίστηκε κόντρα σε μία αμερικανική και συγκεκριμένα τη Χιούστον Ντας.

Η Τίγκρες κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στις Αμερικανίδες με 2-1, ωστόσο αυτό που έγινε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν πολύ πιο σημαντικό, από το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό, ένας οπαδός ζήτησε από μία κοπέλα της Χιούστον Ντας να βγάλουν φωτογραφία, κάτι που εκμεταλλεύτηκε και της έπιασε το στήθος.

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα η Τίγκρες να μη μένει με σταυρωμένα τα χέρια και να παίρνει την κατάσταση πάρα πολύ σοβαρά, όπως θα έπρεπε.

Ζήτησε λοιπόν από τους οπαδούς της, να κατονομάσουν έστω και ανώνυμα το συγκεκριμένο οπαδό και να βρεθεί η ταυτότητά του.

Κάτι τέτοιο έγιναν και μάλιστα πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να βρεθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος και να αποκλειστεί δια βίου, από κάθε αγώνα, τόσο του ανδρικού αλλά και του γυναικείου τμήματος.

Μάλιστα αντιμετωπίζει και ποινικές κυρώσεις, αφού η υπόθεση θα πάει και στα δικαστήρια.

sportime.gr