Οι εισβολείς, πρώην παίκτες του Survivor, έκαναν απόβαση στη Μαδαγασκάρη και οι παίκτες του Nomads δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο ομάδες ηλεκτρίστηκε από το πρώτο λεπτό και το αγώνισμα διεξήχθη με μεγάλη ένταση και επεισόδια. Τι συνέβη, όμως, με την τηλεθέαση του Nomads; Επηρεάστηκαν οι τηλεθεατές;

Η απάντηση είναι ναι, τόσο όσο… Συγκεκριμένα, το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 πήρε κάποιες ανάσες που το οδήγησαν λίγο ψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Το Nomads σημείωσε μέσο όρο 19,2% στο σύνολο και 20,9% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, έφτασε σε τέταρτο έως το 26%.

Μένει μόνο να δούμε αν αυτή η δυναμική θα διατηρηθεί και στα επόμενα επεισόδια ή ήταν απλά η περιέργεια της πρώτης μέρας.

Κόκκινο «χτύπησε» η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Πέμπτης. Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον Αντώνη Σρόιτερ κυριάρχησε και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στο δελτίο του σταθμού, έναντι των υπολοίπων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την ώρα της συνέντευξης Τσίπρα (19:10 – 20:14), οι ειδήσεις του Alpha σημείωσαν 27,2% στο σύνολο πληθυσμού και 26,9% στο δυναμικό κοινό 18 – 54, ενώ 1.778.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό.

Το υψηλότερο τέταρτο ήταν από 19:10 έως και 19:25 όπου το κοντέρ της τηλεθέασης άγγιξε το 40%! Το κοινό που έδωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης, 34,3%, ήταν οι άνδρες ηλικίας 25-44.

zappit.gr