Το Power of Love του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά με τον δεύτερο κύκλο του. Κι ενώ τις πρώτες μέρες η τηλεθέαση του ήταν κάπως… δροσερή, με την επιστροφή του τηλεοπτικού προγράμματος σε κανονικούς από εορταστικούς ρυθμούς, φαίνεται πως κερδίζει μέρα με τη μέρα περισσότερους τηλεθεατές.

Το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, σημείωσε στο εμπορικό κοινό ηλικίας 18-54 μέσο όρο τηλεθέασης 18,3%. Ωστόσο, στο νεανικό κοινό ηλικίας 15-44 το Power of Love κατέγραψε ποσοστό 22,8%. Μάλιστα, έφτασε σε τέταρτο μέχρι και  32,3%!

Είναι η σειρά που φέτος έκανε την έκπληξη και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το σόι σου είναι το απρόσμενο δυνατό χαρτί του Alpha την τρέχουσα σεζόν και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δυνατούς μονομάχους της prime time. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, συνέβη κάτι που είναι άξιο αναφοράς.

Η επανάληψη της σειράς, τη Δευτέρα και την Τρίτη, έφερε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι. Στο δυναμικό κοινό σημείωσε μέσο όρο 27,2%, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15-24 άγγιξε το 44,8%! Νούμερα που κάποιοι δεν καταφέρνουν ούτε στην πρώτη τους προβολή…

Εξαιρετική η πορεία και του Τατουάζ τις πρώτες μέρες του 2019, που έφτασε στο γενικό σύνολο στο 26,9%.

Ανθρώπινες ιστορίες, συγκινητικές στιγμές, δυνατά συναισθήματα και υψηλότατες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν από την αρχή της φετινής σεζόν στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού κατακτώντας, στη ζώνη προβολής του, την πρώτη θέση τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο, την περίοδο 27/10-22/12 η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 22,2%. Ακολούθησαν: (ΣΚΑΪ – Ειδήσεις/Στην υγειά μας ρε παιδιά 14,9%, ΑΝΤ1 –Ειδήσεις/Nomads 12,8%, STAR – Ειδήσεις/Ξένη Ταινία 10,2%)

Στο δυναμικό κοινό, το ίδιο διάστημα, η εκπομπή συγκέντρωσε ποσοστό 16,6%. Ακολούθησαν: (STAR – Ειδήσεις/Ξένη Ταινία 13,5%, ΑΝΤ1 –Ειδήσεις/Nomads 13,3%, ΣΚΑΪ – Ειδήσεις/Στην υγειά μας ρε παιδιά 11,3%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πάμε Πακέτο παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό 2.164.000 τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους κοινό άγγιξε κατά μέσο όρο και το 32,6%.

Η έκπληξη της σεζόν είναι σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος καταφέρνει να συγκεντρώσει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης για το νεοσύστατο OPEN.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης κατάφερε να κάνει την απόλυτη διαφορά στο γυναικείο κοινό 18 – 24, με το κανάλι να… κάνει πάρτι με τα νούμερα τηλεθέασης. Βάσει μετρήσεων, μιλάμε για ποσοστό που αγγίζει το 47,3% τηλεθέαση!

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, το «Για την Παρέα» συγκέντρωσε 14,6% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο και 21,1% στο δυναμικό κοινό, με τα νούμερα να παρουσιάζουν ανοδική τάση.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα ριάλιτι προγράμματα τα οποία ο παρουσιαστής σατιρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, του έχουν χαρίσει φανατικό κοινό…

με πληροφορίες zappit.gr – dailymedia.gr