Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι αναμφίβολα η επιτυχία της χρονιάς!

Ο ΑΝΤ1 πέτυχε διάνα με την καθημερινή σειρά εποχής που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Με εξαίρεση τη Δευτέρα και την Τρίτη όπου βρίσκει ισχυρό ανταγωνισμό με το GNTM, τις υπόλοιπες μέρες κάνει «παρέλαση» στην prime time ζώνη.

Είναι ενδεικτικό ότι βρίσκεται σταθερά πάνω από το 30% σχεδόν κάθε μέρα. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ακόμη μία μέρα που η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης ξεπερνώντας σε πολλά τέταρτα το 40%.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σημείωσε 37% στο γενικό σύνολο κόβοντας πρώτη το νήμα.

Στη δεύτερη θέση στο γενικό σύνολο βρέθηκαν οι «Οκτώ Λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου με 21,2% και ακόμη πιο πίσω οι σειρές «Έλα στη θέση μου» με 17,1 και η Μουρμούρα με 17. Χαμηλότερα από τον υψηλό ανταγωνισμό είναι το «Globetrotters» με 12,6% η σειρά «Έρωτας μετά» με 12,5% και το «Μην Ψαρώνεις» με 12,3%.

Στο δυναμικό κοινό οι «Άγριες Μέλισσες» κατέκτησαν άλλη μία πρωτιά. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή με 35,8% ενώ στη δεύτερη θέση είναι η Μουρμούρα με 18,6% και στην τρίτη η σειρά «Έλα στη θέση μου» με 16,8%. Σημαντική άνοδος για τη σειρά «Έρωτας μετά» που βρίσκεται στην 4η θέση με 15,7% πάνω από το «Globetrotters» που σημείωσε 15,6%.

dailymedia.gr