Το νεότερο θύμα της πανδημίας στην Ευρώπη έγινε ένας 14χρονος στην Πορτογαλία, που «έχασε» τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε Νοσοκομεία της Φέιρα.

Στον τραγικό απολογισμό της πανδημίας προστέθηκε ένας 14χρονος αθλητής του φούτσαλ από την Πορτογαλία.

Ο 14χρονος Βίτορ Γοντίνιο έγινε το νεότερο θύμα της τραγωδίας στην Ευρώπη, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της επαρχίας Φέιρα, μια ώρα μακριά από το Πόρτο.

Ο άτυχος έφηβος διακομίστηκε στο νοσοκομείο το Σάββατο, όπου βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως έγινε γνωστό, έπασχε από ψωρίαση, ωστόσο σε συνέντευξη Τύπου που παρασχέθηκε από το υπουργείο Υγείας, αναφέρθηκε πως η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα, καθώς τα συμπτώματα που παρουσίασε ενδέχεται να σχετίζονται και με άλλη ασθένεια σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό.

«Το παιδί αποτελεί μια περίπλοκη περίπτωση της συνήθους κλινικής εικόνας. Παρότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, τα συμπτώματα παραπέμπουν σε άλλη εξίσου σοβαρή ασθένεια, κάτι που ερευνάται», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός υγείας της Πορτογαλίας.

sport-fm.gr