Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την τρελή πορεία της BMW μετά από αστυνομική καταδίωξη. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο έχασε τον έλεγχο της πορείας του και συγκρούστηκαν σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 φίλοι.

Ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα που έγινε το τρομακτικό τροχαίο στο Μπράντφορντ. Θύματα είναι οι Murthza Chaudhry, 22, Zeeshan ‘Ziggy’ Khalid, 20, Arbaz Hussain, 21, και ο Tayyub.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και το βίντεο από το τρομακτικό τροχαίο αναρτήθηκε στα social media. Οι αξιωματικοί, όπως έγινε γνωστό, προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή δύο από τους τέσσερις νέους. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον τρίτο.

Το μοιραίο αυτοκίνητο άρχισε να καταδιώκει ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας χωρίς σήμανση γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Ο πατέρας του 22χρονου Murthza Chaudhry, Istfar Iqbal, επιβεβαίωσε ότι ο γιος του είναι ένας από τους νεκρούς στο τρομακτικό τροχαίο.

Συγκλονίζει ο πατέρας θύματος στο τρομακτικό τροχαίο

«Ξύπνησα γύρω στις 8 το πρωί. Κατέβηκα κάτω και βρήκα τη μητέρα μου να κλαίει. Μου είπε «ο γιος σου είναι νεκρός». «Τι λες τώρα;» Δεν ξέρω πώς έγινε. Δεν ξέρω τι έκανε με τους φίλους του εκείνη την ώρα. Κανονικά γύριζε σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα. Πάντα τον πρόσεχα. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε» δήλωσε ο 40χρονος πατέρας που μεγάλωνε μόνος τον γιο του από τότε που έγινε 11 ετών.

«Ήταν δική του η BMW. Την είχε μόλις αγοράσει. Την είχε μόλις δύο εβδομάδες. Ήταν ένας χαρούμενος νέος. Ήταν τόσο χαρούμενος που είχε φίλους παντού. Ήταν ευγενικός και ήσυχος. Του έλεγα να μη μένει έξω μέχρι αργά για να μην μπλέξει. Ήταν νέος. Ήταν ο μοναχογιός μου. Είμαι συντετριμμένος».

Dailymail.co.uk.