Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Σκουτεράς εκφράζει τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κεραυνό Γαβαλούς.

Ο διαιτητής Λάμπρου σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις παραβάσεων υπέρ της ομάδας μας δεν εφάρμοσε τους κανονισμούς. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα σε χέρι αντιπάλου έξω από την περιοχή δεν υπέδειξε φάουλ, ενώ σε επόμενη φάση μέσα στην περιοχή έκλεισε ξανά τα μάτια σε χέρι παίκτη του Κεραυνού Γαβαλούς. Ακόμα και σε φάση που υπέδειξε φάουλ υπέρ μας δέχτηκε εξύβριση από παίκτη της αντίπαλης ομάδας αλλά και αυτή την παράβαση την άφησε ατιμώρητη. Στο δεύτερο ημίχρονο σε ανατροπή παίκτη μας μέσα στην περιοχή δεν έδωσε το πέναλτι, ενώ το ίδιο έπραξε και αργότερα σε χέρι παίκτη του Κεραυνού.

Θεωρούμε ντροπή για την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας να έχει τέτοιους διαιτητές που σε καμία περίπτωση δεν εφαρμόζουν σωστά τους κανονισμούς και αλλοιώνουν αποτελέσματα.

Κύριοι της ΕΠΣΑ αν δε μας θέλετε να μας το πείτε για να σηκωθούμε να φύγουμε. Δε μπορεί κανένας να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών μας και να βάζει εμπόδια στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε την ομάδα μας στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ