Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο (14/4) η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού ντέρμπι κορυφής κόντρα στους Ίκαρους Σερρών (που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στη βαθμολογία) στο κλειστό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.

Η ομάδα μας επανέρχεται στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας λόγω Πάσχα με ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι λίγες στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος και με τη μάχη της απευθείας ανόδου να έχει φουντώσει.
Στα αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών στο στρατόπεδο της ομάδας μας δεν υπάρχουν με όλους τους παίχτες να είναι υγιής και ετοιμοπόλεμοι. Ο κόουτς Δημητριάδης και το επιτελείο του τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς είδαν τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα να είναι σε πολύ υψηλό ρυθμό και με το πάθος και την όρεξη να ξεχειλίζουν από όλους.
Κατάμεστο αναμένεται να είναι για ακόμη μια φορά το κλειστό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου αύριο στις 5 το απόγευμα με τους φιλάθλους της ομάδας μας να είναι έτοιμοι να σπρώξουν το Σύλλογο σε μια ιστορική νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στην Α’2 Εθνική κατηγορία. Καλό είναι προς αποφυγή του συνωστισμού στην είσοδο η προσέλευση σας στο κλειστό να γίνει όσο το δυνατό νωρίτερα.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κάρδαρης και Αναστασίου από το σύνδεσμο Αττικής με κομισάριο το κύριο Πατσατζόπουλο.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube έκανε ο υπαρχηγός της ομάδας μας Δημήτρης Μουράτογλου.