Ως προς την δήλωση της κ. Βούλτεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αναστείλει την αντιπολίτευσή του, πρέπει να πώ ότι ονειρεύονται κοινοβουλευτική εκτροπή με αποκλεισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από ζωτικές λειτουργίες της δημοκρατίας. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ πέτυχε το ακατόρθωτο: Μετά από 12 συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης, έφερε την ύφεση στο τελευταίο τρίμηνο του 2019 και την αύξησε στο πρώτο του 2020. Πρέπει να είσαι Μωυσής για να το πετύχεις!

Στη Σαντορίνη το προπαγανδιστικό-επικοινωνιακό στήσιμο ήταν ειδυλλιακό, όπως ήταν σε άλλες συνθήκες και το Καστελόριζο το 2010.

Δεν ξέρω πόσοι τουρίστες θα έλθουν φέτος, αυτό που ξέρω είναι ότι πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν και αρκετές απ’ αυτές θα τις καταπιούν μεγαλύτεροι παίκτες στην τουριστική αγορά, εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή συγκυρία. Κι αυτό θα είναι καταστροφικό για την μεσαία τάξη.

Αν η κυβέρνηση δεσμεύθηκε στο Eurogroup για πρωτογενές πλεόνασμα το 2021, δεν ξέρω ποιά μέτρα λιτότητας θα ετοιμάσουν πάλι για τον ελληνικό λαό.

Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, που επειδή άσκησε ερευνητική δημοσιογραφία, κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτη! Ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν; Ότι από εδώ και πέρα, όποιος ερευνά θα καταλήγει κατηγορούμενος;