Βαρύ πένθος στη Κατούνα από τον θάνατο του Θανάση Τομαρά

Δυστυχώς δεν άντεξε το παλικάρι, ο Θανάσης Τομαράς που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο στα Γιάννενα και έφυγε από κοντά μας, σήμερα 28/9/2017. Ο Θανάσης το βράδυ της Δευτέρας 18/9/2017 είχε τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα με μηχανή, η οποία βγήκε εκτός δρόμου, ενώ στην μηχανή επέβαιναν δύο άτομα, ο Θανάσης και ένας φίλος του.

Ο φίλος του τραυματίσθηκε ελαφρά ενώ ο Θανάσης διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλευόταν σε άσχημη κατάσταση, στην εντατική, για 10 ολόκληρες μέρες κι ενώ όλοι προσεύχονταν για ένα θαύμα, δυστυχώς σήμερα έφυγε από κοντά μας για πάντα.

Παιδί πολυμελούς οικογένειας ο Θανάσης Τομαράς, γιος του Χρήστου και της Αθανασίας, το γένος Βούλγαρη, αδελφός του πρόωρα χαμένου, δίδυμου αδελφού του Δημήτρη, του Ηλία, της Αλίκης, της Δήμητρας, της Γεωργίας και της Έλλης, σύζυγος του Βίκυ και πατέρας δύο υπέροχων αγοριών Χρήστο και Δημήτρη.

Ένα ολάκερο χωριό όλες αυτές τις μέρες προσεύχονταν και ζούσε με την ελπίδα, να συνέλθει ο Θανάσης, μήπως και ακούσουν ένα καλό νέο, ο Θανάσης δυστυχώς όμως δεν ξύπνησε, το τέλος ήταν κακό, το όνειρο και η ευχή έγιναν εφιάλτης.

Μάνα, σύζυγος, παιδιά, αδέλφια, φίλοι όλοι έμειναν με ένα γιατί… Γιατί τόσο γρήγορα, γιατί τόσο άδικα, γιατί τόσος πόνος , γιατί ένα ταξίδι στην μητέρα πατρίδα να έχει τόσο τραγική κατάληξη …

Αγαπημένε φίλε Θανάση είναι σκληρό να σε αποχαιρετάμε για το μεγάλο ταξίδι τόσο πρόωρα … Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ …

Ο Θεός να δώσει δύναμη, παρηγοριά και κουράγιο στην οικογένειά σου, να αντέξουν τον χαμό σου, να σταθούν όρθιοι και να σε θυμούνται για πάντα ..

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ