Ολοένα και περισσότερο βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, με τον Σέρβο σέντερ να αναμένεται να βγει από την εντατική μονάδα τη Δευτέρα (22/7).

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «informer.rs», ο Σέρβος σέντερ αισθάνεται ολοένα και καλύτερα και μάλιστα έχει αρχίσει να κουνάει τα άκρα του και σιγά σιγά σηκώνεται από το κρεβάτι, ενώ επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και την οικογένειά του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα, ο 29χρονος έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο, καθώς ήταν άκρως επιτυχημένες και οι χειρουργικές επεμβάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο διεθνής Σέρβος αναμένεται να βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας τη Δευτέρα (22/7) και να μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Εξίσου ευχάριστα είναι και τα νέα για τον συνοδηγό του Κούζμιτς, του οποίου και η δική του κατάσταση δείχνει πολλά σημάδια βελτίωσης.

sport-fm.gr