Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος μετά από 60 ημέρες βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο παρουσιαστής νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου της Βούλας έπειτα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο  που είχε με την μηχανή του, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους αγαπημένους του και όπως είναι φυσικό η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη,η οποία όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του  χαίρεται με την εξέλιξη της υγείας του.

Μάλιστα, συγκίνησε και με το μήνυμα που ανήρτησε στα social media.

 «Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου, μα τώρα όμως σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο.
Κέρδισες το πρώτο στοίχημα …ΖΕΙΣ.. Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα.. ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες. Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα κερδίσεις και το τρίτο στοίχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ  ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδάκι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει… Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βαλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρουλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!»
, έγραψε η Εβελίνα.

star.gr