«Βιομάζα και Αγροτικός Τομέας» στην Agrotica 2020

Το έργο AgroBioHeat συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων ‘Agrotica 2020’ και σας προσκαλεί να επισκεφτείτε το χώρο του στο Περίπτερο 02 Όροφος | Stand:44 (Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,  ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ) προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα οφέλη της χρήσης αγροτικής βιομάζας σε εφαρμογές παραγωγής θερμότητας.

Το Τμήμα Βιομάζας του ΚΑΠΕ, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Ινστιτούτο Αγροτικής Συνεταιριστικής Οικονομίας (ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ) και η Συμβουλευτική εταιρία Q-Plan International, συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο:

“Βιομάζα και Αγροτικός Τομέας”

Η ημερίδα πραγματοποιείται ως παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο της 28ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων ‘Agrotica 2020’, Χώρος: Αίθουσα “Β” του Συνεδριακού Κέντρου “Ν. Γερμανός”, HELEXPO ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη Ημερομηνία / Ώρα: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 10:00 – 13:30

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αγρότες και ενώσεις γεωργικών συνεταιρισμών, γεωπόνους, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, παραγωγούς και χρήστες βιομάζας, κ.α.

Το έργο AgroBioHeat, στο οποίο μετέχει η Ένωση Αγρινίου, έχει σκοπό την μαζική προώθηση βελτιωμένων και έτοιμων για την αγορά λύσεων θέρμανσης με αγροτική βιομάζα στην Ευρώπη.

Η αγροτική βιομάζα είναι μια σημαντική, ανεκμετάλλευτη και εγχώρια πηγή ανανεώσιμης ενέργειας, η οποία μπορεί να συνεισφέρει στην επίτευξη των Ευρωπαϊκών στόχων για την Ενέργεια και το Κλίμα, προωθώντας ταυτόχρονα την αγροτική ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Η ημερίδα στοχεύει στο να δείξει τη σύνδεση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ του αγροτικό τομέα και της παραγωγής ενέργειας ή βιο-υλικών από βιομάζα, μέσω των εμπειριών επιχειρήσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο και των αποτελεσμάτων ερευνητικών και επιδεικτικών έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα ομιλιών, επισκεφτείτε το σύνδεσμο:

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων ‘Agrotica 2020’ πραγματοποιείται από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και είναι η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για να εξασφαλίσετε εύκολη και γρήγορη είσοδο στην έκθεση, προεγγραφείτε ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο, εκτυπώστε την κάρτα εισόδου και επιδείξτε την στη είσοδο της έκθεσης.

http://apps.helexpo.gr/visitors/visitorsRegistrationForms.asp

e-ea.gr