parousiasi-visitmes-9

 

Στον αύλειο χώρο του πατρογονικού σπιτιού των Τρικούπηδων, στο Μεσολόγγι, ένα μέρος που παντρεύει την ιστορία με την γοητεία ενός ειδυλλιακού χώρου υψηλής αισθητικής, έλαβε χώρα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, η επίσημη παρουσίαση του Διαδικτυακού Τουριστικού Οδηγού «visitmes.gr», έργο που υλοποίησε το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Μία βραδιά ιδιαίτερα σημαντική για τους υπεύθυνους του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ήτοι Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, Θεμιστοκλής Μούρκας και Κωνσταντίνος Κουτσαγγέλης, αλλά και για την Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, αφού αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας διαρκούς και συντονισμένης προσπάθειας τουριστικής προβολής του Δήμου Μεσολογγίου.
Σε μια διακριτική, ατμοσφαιρική πολυτέλεια, που προσέδιδε η επιλογή του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ανάλυση τόσο του περιεχομένου όσο και των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας, με βασικό πάντα στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ευρύτερης περιοχής.
Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο διακεκριμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης, ο οποίος κατάφερε επάξια να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του, αφού με τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά του, χάρισε στους παριστάμενους μια καθ’ όλα άρτια παρουσίαση.
Εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και μέλη της τοπικής κοινωνίας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς, Εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος και κ. Παναγιώτης Σταράμος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου κ. Ντίνος Γιαννόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ. Ηλίας Παυλίδης, ο Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας κ. Νικόλαος Μπαλαμπάνης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» κ. Νίκος Κορδόσης, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου κ. Φώτης Περγαντής, η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας κ. Ρόζα Φλώρου και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου κ. Άντζελα Καζαντζή.
Άπαντες επαίνεσαν την προσπάθεια του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, συγχαίροντας όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του έργου, που δίνει την ευκαιρία περαιτέρω ανάδειξης της περιοχής σαν ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή ενός υπέροχου βίντεο, που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις ασύγκριτες ομορφιές της περιοχής μας.
Η αυλαία για την όμορφη αυτή βραδιά έπεσε υπό τον ιδιαίτερο ήχο του σαξοφωνίστα Θωμά Γιαννακόπουλου και με ένα εξαιρετικό κέρασμα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια τοπικά εδέσματα.
Τόσο η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, όσο και οι Υπεύθυνοι του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθησαν και στήριξαν το φιλόδοξο στόχο τους για ανάταση του Μεσολογγίτικου τουρισμού. «Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί δυναμικά και ακούραστα να εργαζόμαστε προς όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

parousiasi-visitmes (9)