Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν και το πρώτο live του «X-Factor» Greece πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου 2019. 

Οι τέσσερις παίχτες της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους, οι τέσσερις παίχτες της Μελίνας Ασλανίδου, οι τέσσερις παίχτες του Χρήστου Μάστορα και οι τέσσερις παίχτες του Μιχάλη Τσαουσόπουλου εμφανίστηκαν στην εντυπωσιακή σκηνή -ίσως από τις μεγαλύτερες- του συγκεκριμένου μουσικού talent show δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με τον Άρη Μακρή στα bakcstage να τους εμψυχώνει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό κάτι που έκανε και ο κόσμος που βρέθηκε στο στούντιο, αλλά και οι τηλεθεατές που ψήφισαν μέσω της ειδικής εφαρμογής του application στα κινητά τους τηλέφωνα από την ιστοσελίδα του Open TV.

Λίγο, πριν την 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής η οικοδέσποινα Δέσποινα Βανδή, κάλεσε τις τέσσερις ομάδες αποτελούμενες από τέσσερις υποψήφιους, έκαστος, μαζί και με τους κόουτς-κριτές ανακοινώνοντας σε άλλους ευχάριστα και σε άλλους δυσάρεστα, έτσι ώστε στο τέλος της βραδιάς η κάθε ομάδα να έχει από μία απώλεια.

Οι παίκτες που αποχώρησαν στο 1ο live: Βίκυ Μαριώλου, Νεκτάριος Ρήγας, Daf, Γιώργος Παπαναστασίου. Επιτρέψτε μου να σταθώ στο τελευταίο όνομα και σε ένα παιδί, που εκ πρώτης όψεως σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχει σχέση με τον Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου.

Με ένα μικρό ψάξιμο αντιλαμβάνεται κανείς πως ένα από τα ελάχιστα πράγματα που τους συνδέουν είναι το ονοματεπώνυμο.

Οι 12 παίκτες του X Factor που συνεχίζουν στα live:

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης  Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας, Γιάννης Τεργιάκης.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): Κωνσταντίνα Αρέστη, Μαίρη Βασιλειάδου, Ζωή – Μισέλ Μπακίρη.

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Γιάννης Αντζούρης, Κωνσταντίνος Στίνης, Λίλα Τριάντη.

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω Κάτω, AC, Liak & The Cover.

 

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης