Σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό υπήρξε ένα μόνο κρούσμα. – Οι δειγματοληψίες και οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί τόνισε ο Αμφιλοχιώτης Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα εισερχόμενα κρούσματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί τόνισε στις ανακοινώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος επανέλαβε σήμερα τα στάδια για το άνοιγμα της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα μας.

Με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε από 1η Ιουλίου για να ανοίξουμε με όρους απόλυτης ασφάλειας. Υπάρχει σχέδιο για όλα τα ζητήματα, πως γίνονται οι διακομιδές και οι έλεγχοι. Ανάλογα με τις εξελίξεις σε όλες τις χώρες θα δρομολογούμε τους ελέγχους. Θα δώσουμε τη δυνατότητα επίσκεψης με πρώτο στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό υπήρξε ένα μόνο κρούσμα. Οι δειγματοληψίες και οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί και όπου απαιτηθεί ακόμα και μετά το άνοιγμα όλων των αεροδρομίων τόνισε επίσης ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα ανοίγουν τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας για ΑμΕΑ.

protothema.gr