Χιλιάδες και φέτος οι επισκέπτες στη Βαρκαρόλα της Αμφιλοχίας (Φωτογραφίες – Βίντεο)

H βαρκαρόλα της Αμφιλοχίας είναι η μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή στην περιοχή που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο στην πόλη της Αμφιλοχίας.

Μια ρομαντική Βαρκαρόλα που θα τους μείνει αξέχαστη, παρακολούθησαν το Σάββατο 5 Αυγούστου  όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Αμφιλοχίας.
Χορωδοί και μουσικοί, δούλεψαν αρκετά και κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και φέτος. Αρωγοί και υποστηριχτές στην όλη προσπάθεια ήταν: ο Δήμος Αμφιλοχίας, το Λιμενικό Σώμα Αμφιλοχίας, ο αντιδήμαρχος πολιτιστικών κ. Γ. Παπούλιας και αλιείς επαγγελματίες και ερασιτέχνες με τα σκάφη τους, που βοήθησαν στην ομαλή πλεύση της «κανταδόρικης» σχεδίας.
Ανάμεσα στους επισκέπτες, οι δήμαρχοι του νομού Αιτωλοακαρνανίας καλεσμένοι από το δήμαρχο Απ. Κοιμήση. Παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, Ναυπάκτου κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος, Ξηρομέρου, κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, οι οποίοι δεξιώθηκαν στο Μεζεδοπωλείο – Ταβέρνα «Μουράγιο».
Την εκδήλωση της Βαρκαρόλας παρακολούθησε από κοντά ο Αμφιλοχιώτης, θρύλος του body building, Σπύρος Μπουρνάζος που αυτή την εποχή κάνει διακοπές στη γενέτειρά του.
Η φετινή βαρκαρόλα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Αύγουστο 2018.