Το τέλος του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλου ανακοίνωσε η ηθοποιός Φαίη Ξυλά. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 15 χρόνια σχέσης ενώ είχε παντρευτεί το 2009 με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο και έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Την αποκάλυψε για τον χωρισμό έκανε η ίδια η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξη που έδωσε. Η ηθοποιός μίλησε στην ιστοσελίδα texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο, ενώ θα συμπράξει για μια ακόμα φορά επί σκηνής με τον Κωνσταντίνα Γιαννακόπουλο, αφού οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

Όπως σημείωσε παρά τον χωρισμό τους παραμένει ένα πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της αφού είναι ο πατέρας του παιδιού της.

«Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν λειτούργησε αρνητικά το γεγονός ότι κάνουν την ίδια δουλειά απάντησε: «Το ότι είμαστε και οι δυο στην ίδια δουλειά πάντα λειτουργούσε θετικά σε εμάς. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα ντεζαβαντάζ μας».

dailymedia.gr