Ο χώρος της Κατοχής δεν είναι για τα δεσποζόµενα…

Πολλά αιτήµατα από πολίτες προς τον Δήµο για ζώα που τα χαρακτηρίζουν αδέσποτα – Πλήθος εγκαταλελειµµένων κουταβιών το τελευταίο διάστηµα.

Άλυτο μοιάζει το πρόβλημα των αδέσποτων στο Μεσολόγγι, αφού ένα ποσοστό των πολιτών, όχι μόνο δεν συνεργάζεται αλλά προκαλεί επιπλέον ζητήματα.

Μετά την εξεύρεση του χώρου στην Κατοχή, όπου συγκεντρώνονται κυρίως τα επιθετικά, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος και οι συνεργάτες του, δέχονται αιτήματα από πολίτες, που έχουν κάποια ζώα στην αυλή τους ή γύρω από το σπίτι τους και τα ταΐζουν, να μεταφερθούν και αυτά στην Κατοχή.

Όπως υποστηρίζουν πρόκειται για αδέσποτα τα οποία απλώς φρόντιζαν χωρίς να τους ανήκουν και πλέον δεν θέλουν να ασχολούνται άλλο μαζί τους, γι’ αυτό και καλούν τον δήμο να τα μαζέψει και να τα μεταφέρει στην Κατοχή, με το αιτιολογικό ότι είναι επιθετικά.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι όντως πρόκειται για αδέσποτα, που απλά βρήκαν φροντίδα σε μια αυλή σπιτιού ή έξω από αυτήν.

Επιπλέον το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν και εξακολουθούν να βρίσκονται εγκαταλελειμμένα κουτάβια μέσα σε χαρτόκουτα σε διάφορα σημεία του Δήμου…

Βάσω Βήττα – Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ – aixmi-news.gr