Οι Περιφερειακές εκλογές της Κυριακής  αποτελούν ένα κομβικό και κρίσιμο σταυροδρόμι για την Ελλάδα και για την Περιφέρειά μας!

Ο τόπος μας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επί δεκαετίες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των
φτωχότερων περιοχών της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρόλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα
μπορούσαν να αποτελέσουν την εκρηκτική πρώτη ύλη για μόνιμα υψηλή ανάπτυξη και παρά τις όποιες ευκαιρίες
της δόθηκαν, με την σημερινή Περιφερειακή Αρχή έχει εισπράξει μόνο ύφεση, μείωση ρυθμών
ανάπτυξης, πτωτική τάση της απασχόλησης και στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα.
Η απόφασή μου να στηρίξω ενεργά ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – ΜΠΡΟΣΤΑ» του Κώστα Σπηλιόπουλου είναι ΚΑΙ πολιτική.

Διεκδικούμε τη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να βγάλουμε από το οικονομικό και αναπτυξιακό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει και που η απερχόμενη αρχή επί σειρά ετών την εγκλώβισε.

Με συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και πλήρες πρόγραμμα απευθυνόμαστε στους πολίτες. Τους ζητάμε να μας ακούσουν, να μας αξιολογήσουν αυστηρά και να διακρίνουν τις διαφορές.

Με θέληση, όραμα, εμπειρία και σε συνεργασία με τη νέα γενιά είμαστε έτοιμοι να πάμε την Περιφέρειά μας ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν έχουμε κομματικές δεσμεύσεις. Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν κομματικό παράγοντα και μηχανισμό. Δεν ζητώ ψήφο επειδή είμαι Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Βεβαίως στην παράταξή μας συνυπάρχουμε άνθρωποι με ποικίλες διαδρομές, εμπειρίες και ευαισθησίες, αλλά διατηρούμε την άνεση να πορευόμαστε με ένα και μόνο κριτήριο:

Τα συμφέροντα της Περιφέρειας και των πολιτών της.

Χρήστος Κωστακόπουλος- Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος  Αιτωλοακαρνανίας  με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – ΜΠΡΟΣΤΑ» του Κώστα Σπηλιόπουλου.