Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει… άστρο και μεγάλο ταλέντο! Αυτά είναι αδιαμφισβήτητα! Από την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά με τις «Σαββατογεννημένες» μέχρι και την παρουσίαση «The Voice», ο αγαπημένος ηθοποιός, με ότι και αν καταπιαστεί, έχει το χάρισμα να το απογειώνει!

Δεν είναι θέμα τύχης! Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι εργατικός, επίμονος, διορατικός και ταλαντούχος!

Αυτά τα στοιχεία του, εντόπισε και ο έμπειρος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα.

Ο Ατζούν, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βασίζεται στην διαίσθηση του και «κόβει» το μάτι του!

Έχει διακρίνει λοιπόν, μαθαίνω, πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι γι’αυτόν και την Acun Medya, δυνατό… χαρτί και δεν θέλει να τον χάσει μέσα από τα χέρια του με τίποτα!

Χρυσάφι στα πόδια του ρίχνει για να τον πείσει να πει το μεγάλο και πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση που του έκανε!

Μετά το τέλος του «The Voice», ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκουράζεται απαλλαγμένος από το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα και σκέφτεται το επόμενο του βήμα.

Ο Τούρκος παραγωγός του έχει κάνει ήδη πρόταση για ένα νέο project. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό stand up comdey, το οποίο όπως πιστεύει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορεί όχι μόνο να το απογειώσει αλλά να το κάνει και το πρώτο πρόγραμμα του σταθμού!

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος, για τον οποίο η αμοιβή που του έχει τάξει έχει αρκετά μηδενικά!

Θα πει το πολυπόθητο «ναι» ο Γιώργος Καπουτζίδης; Αν η απάντηση του είναι θετική, το πρόγραμμα θα είναι στις οθόνες μας μέχρι το τέλος Γενάρη!

youweekly.gr