Το υπερθέαμα που στήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και το Open TV κατέγραψε διψήφια νούμερα στην prime time σε όλη τη διάρκεια του event!

Η χολιγουντιανή γιορτή που διοργάνωσε η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για τον τίτλο είχε πολύ υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, κάτι που αποτυπώθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Παρά τον ανταγωνισμό (Survivor, Your Face Sounds Familiar και εμπορικές ταινίες) ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών προτίμησε να παρακολουθήσει το ιστορικό πάρτι της Τούμπας.

Στο ανδρικό κοινό 25-54 η μετάδοση του Open από την Τούμπα έκανε σε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 22,1%, ενώ ο μέσος όρος από τις 21.15 μέχρι τις 22.45 που ολοκληρώθηκε η γιορτή κινήθηκε στο 16,7%!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Open ήταν το πρώτο κανάλι στους άνδρες από τις 21.30 μέχρι τις 22.44, αφήνοντας πίσω του ΣΚΑΪ, Alpha, ANT1, Star και φυσικά τα κανάλια της Ε.Ρ.Τ.!

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η έκτακτη εκπομπή του Open για τη φιέστα του Π.Α.Ο.Κ. «χτύπησε» σε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 16,3%, παίζοντας σταθερά σε διψήφιο επίπεδο από τις 21.15 μέχρι τις 22.45 (με μ.ό. 13,5%)!

Το ίδιο συνέβη και στο γενικό σύνολο, όπου το Open κατέγραφε μόνο διψήφια ποσοστά αυτήν τη μιάμιση ώρα, φτάνοντας σε μ.ό. τετάρτου στο 13,5%! Νούμερα που σε prime time Κυριακής δεν θυμόμαστε να έχει ξανακάνει το Open TV!

Μέχρι και στο γυναικείο κοινό 25-54 ήταν διψήφια τα ποσοστά του Open TV σε όλη τη διάρκεια της φιέστας του Π.Α.Ο.Κ. με συνολικό μέσο όρο 10,8%!

Σοφή επιλογή αποδείχτηκε λοιπόν για το Open η απευθείας κάλυψη των φαντασμαγορικών πανηγυρισμών του Π.Α.Ο.Κ. Μάλιστα, το κανάλι της Παιανίας κάλυψε ζωντανά με διαδοχικές συνδέσεις και ολόκληρη τη διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. από την Τούμπα στον Λευκό Πύργο όπου κορυφώθηκε η γιορτή των ΠΑΟΚτσήδων.

Μάλιστα, όταν έφτασε το πούλμαν στον Λευκό Πύργο λίγο πριν τις 02.00 το Open κατέγραψε μ.ό. τετάρτου 10,9%!

dailymedia.gr